Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Werkbezoek Remkes naar Nederlandse Antillen en Aruba

Datum nieuwsfeit: 24-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

www.minbzk.nl

Werkbezoek minister Remkes naar Nederlandse Antillen en Aruba

Minister Remkes (BZK) brengt van maandag 24 februari tot en met vrijdag 28 februari een werkbezoek aan de Nederlandse Antillen en Aruba. Het bezoek van de minister staat in het teken van de bestendiging van de band tussen de landen in het Koninkrijk en bespreking van lopende zaken. Aan de orde komen onder andere het Ontwikkelingsfonds voor de Nederlandse Antillen naar aanleiding van de voorstellen van de werkgroep Wijers en versterking van de rechtshandhaving. Het bezoek staat eveneens in het teken van kennismaking omdat een eerder geplande reis in oktober niet is doorgegaan.

Op de Nederlandse Antillen bezoekt de minister de eilanden Curaçao en Sint Maarten. De minister zal tijdens zijn bezoek gesprekken voeren met de gouverneur, de minister-president, leden van het kabinet, politici en eilandbestuurders.
Ook op Aruba spreekt Remkes met de gouverneur, de minister-president, leden van het kabinet, politici en vertegenwoordigers van het eilandbestuur.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie