Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Klankbordgroep Werk & inkomen in Helden

Datum nieuwsfeit: 24-02-2003
Bron: Gemeente Helden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Helden

Klankbordgroep Werk & inkomen De gemeenten Maasbree, Kessel en Meijel hebben zich in de loop van 2002 aangesloten bij de Klankbordgroep Werk en Inkomen van de gemeente Helden. Formeel is deze toetreding in december 2002 door de verschillende colleges van burgemeester en wethouders bekrachtigd. Wat de klankbordgroep allemaal doet: De klankbordgroep geeft gevraagd maar ook ongevraagd advies aan de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Maasbree, Helden, Kessel en Meijel over alle onderwerpen waarmee de afdeling Werk & Inkomen (belast met bijstandszaken) te maken heeft. Uitgesloten hiervan zijn individuele klachten en bezwaarschriften, aangezien hiervoor andere procedures ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie