Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Van Foreestweg Den Helder aangepakt vóór toeristenseizoen

Datum nieuwsfeit: 25-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Helder

20-02-2003 Van Foreestweg aangepakt vóór toeristenseizoen
De Van Foreestweg gaat weer op de schop. Vanaf dinsdag 25 februari gaat het gedeelte tussen restaurant De Yperhof en het kruispunt met de Breewijd dicht voor al het verkeer. Het is de bedoeling dat het verkeer vóór Goede Vrijdag (donderdag 17 april), wanneer het toerisme goed op gang komt, weer van de weg gebruik kan maken. In de tussentijd wordt dit gedeelt van de Van Foreestweg behoorlijk aangepakt. Zo komt er een nieuwe asfaltlaag op en wordt ten noorden van de weg een vrijliggend voet- en fietspad (met middengeleider) aangelegd. Ter hoogte van de ingang naar Ooghduijne komt een zogenaamde afremslinger in de weg, en tegelijk een nieuwe afslag naar dit recreatiepark.
Ook het eerste deel van de Breewijd wordt verbreed. Dat is nodig in verband met de toegang tot de rotonde, die hier - op de kruising met de Van Foreestweg - komt te liggen. Ook met die rotonde wordt de komende periode een begin gemaakt. De Breewijd is daarom tijdelijk via de Van Foreestweg niet bereikbaar.
De verkeersomleiding die in verband met de werkzaamheden noodzakelijk is, staat op verkeersborden aangegeven.
« terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie