Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Samenwerking bij stedelijke vernieuwing Noord-Holland onmisbaar

Datum nieuwsfeit: 25-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Samenwerking is bij stedelijke vernieuwing onmisbaar

Haarlem, 25 februari 2003 - "Als ondernemer geloof ik weer in de toekomst." Ton v.d. Berg, horecaondernemer in Den Helder, heeft hooggespannen verwachtingen van de vernieuwingsprojecten in zijn stad. Met een slagvaardiger bestuur en extra aandacht van de provincie Noord-Holland voelt hij dat "kansen nu naderbij komen."

Marktpartijen zien samenwerking met gemeenten en provincie als cruciaal in stedelijke vernieuwingsprojecten. Gesteund door de gemeenten en de provincie Noord-Holland durven partijen, als ondernemers en woningcorporaties, te investeren in maatschappelijk urgente projecten. Dit bleek tijdens een discussiebijeenkomst afgelopen vrijdag op het Provinciehuis in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie