Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

ECORYS draagt ESB over aan LEMMA

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ECORYS NEDERLAND BV

ECORYS draagt ESB over aan LEMMA

PERSBERICHT
26 februari 2003


De activiteiten van ESB, uitgever van het economenvakblad 'Economisch Statistische Berichten' en andere publicaties, worden voortgezet door uitgeverij LEMMA. Hierover hebben ECORYS Nederland bv, eigenaar van ESB bv, en LEMMA bv onlangs overeenstemming bereikt.

Door de voortzetting van de bedrijfsvoering van ESB binnen de infrastructuur van uitgeverij LEMMA worden schaalvoordelen gerealiseerd en kan de bij LEMMA aanwezige expertise voor ESB worden ingezet. Hierdoor zal ESB slagvaardiger kunnen inspelen op ontwikkelingen in het vakgebied en de behoeften van het lezerspubliek.

De historische banden tussen ESB en het Nederlands Economisch Instituut zullen via formele en informele samenwerking behouden blijven. Ook de redactionele onafhankelijkheid van ESB blijft gewaarborgd. De redactie van ESB zal binnenkort naar het kantoor van LEMMA in Utrecht verhuizen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie