Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Rapport Cultuurtoeristische Ontwikkelingsvisie Noordzeekanaalgebied

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Rapport Cultuurtoeristische Ontwikkelingsvisie Noordzeekanaalgebied

Haarlem, 26 februari 2003 - Gedeputeerde Enno Neef (PvdA), portefeuillehouder Zorg, Welzijn en Cultuur, neemt vandaag het rapport Cultuurtoeristische Ontwikkelingsvisie Noordzeekanaalgebied uit handen van Hildebrand de Boer, directeur Stichting Industriecultuur Nederland, in ontvangst genomen. Dit vindt plaats tijdens de statencommissievergadering in het Singermuseum in Laren.

In het Noordzeekanaalgebied speelt bedrijvigheid van oudsher een dominante rol en zijn water- en spoorwegen de verbindende factoren. Langs deze water- en spoorwegen liggen historische bedrijventerreinen die buiten gebruik zijn geraakt. Voor diverse van deze locaties wordt hard gewerkt aan een nieuwe invulling waarbij het bijzondere karakter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie