Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Luchtvaartheffingen drijven reissommen op

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Bron: Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen
Zoek soortgelijke berichten

Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

26-02-2003 Luchtvaartheffingen drijven reissommen op De brancheorganisatie ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) spreekt haar bezorgdheid uit over de almaar stijgende heffingen. ANVR Reisorganisatoren en -Luchtvaartagenten kopen scherp in en bieden reizen en tickets aan tegen vaak ongekend lage tarieven. Helaas zijn het de verschillende heffingen van luchthavens en airlines die de prijs voor de consument dan toch nog opdrijven.

De komende zomer betaalt de vertrekkende passagier vanaf Luchthaven Schiphol naast de 11,85 luchthavenbelasting (Passenger Service Charge) nog eens 10,80 Security Service Charge (beveiligingskosten) en 1,00 Noise Isolation Charge (voor maatregelen ter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie