Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-02-2003

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 26-02-2003 Mediaberichten 26 februari (laatste berichten)

Winkeldieven stelen voor duizenden euros (2)

VENLO De politie heeft dinsdagmiddag een 22-jarige man en twee vrouwen van 37 en 20 jaar uit Roermond aangehouden op verdenking van een hele serie winkeldiefstallen in Venlo en Tegelen. Inmiddels is uit het onderzoek door de politie duidelijk geworden dat zij in Tegelen bij een drogisterij, supermarkt, schoenenzaak en huishoudzaak zijn geweest en in Venlo bij twee damesmodezaken waar in totaal 31 kledingstukken werden gestolen. Bij het inladen daarvan zijn ze gezien door de getuige die de politie waarschuwde.

Kostbaar ritje zonder helm

ROERMOND Een 22-jarige man uit Roermond kreeg woensdagmiddag niet alleen een bekeuring omdat hij zonder helm op zijn bromfiets over de Koninginnelaan reed. Toen de politie hem daarvoor controleerde bleek hij ook nog zonder bromfietscertificaat of rijbewijs te rijden én boetes van 29,50 en 340,34 euro te moeten betalen. De bekeuringen en de boetes die waren opgelegd door de rechter in Leeuwarden zijn door zijn vriendin betaald.

Voetganger gewond

POSTERHOLT Bij een verkeersongeval op de Echterboschbaan is woensdagmorgen een 64-jarige voetganger uit Posterholt gewond geraakt. Hij is met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde toen de man de kruising Echterboschbaan / Annendaalsedijk overstak. Vermoedelijk zag hij daarbij een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Echt, over het hoofd. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en schepte de voetganger.

Tasjesrover aangehouden

VENLO De politie heeft woensdagmiddag op de Parkstraat een 31-jarige man uit Viersen (D) aangehouden op verdenking van tasjesroof. De man is voor onderzoek ingesloten in een politiecel.

De politie kwam de man op het spoor na een melding van een tasjesroof in de Ginkelstraat. Hierbij had de verdachte de tas van een 60-jarige vrouw uit Venlo ontvreemd. Daarna was hij te voet via de Ginkelstraat naar de Noord-Buitensingel gevlucht. Daarbij werd hij achterna gezeten door twee getuigen. Op de Parkstraat werd hij uiteindelijk door de politie in de kraag gegrepen. Daarbij bleek dat de verdachte in het bezit was van een mes. De tas werd even later terug gevonden in de Noord Buitensingel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie