Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Breda wil stimuleringsbijdrage verlenen aan bedrijvenvereniging Door..

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Breda
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Breda

Persberichten

26-02-2003

Gemeente wil stimuleringsbijdrage verlenen aan bedrijvenvereniging Doornbos Noord - Zuid

afbeelding: BedrijventerreinDoornbos_kln De gemeente Breda verzoekt N.V. BrIM de gemeentelijke N.V. Maatschappij ter Bevordering van Industrievestiging te Breda - een stimuleringsbijdrage beschikbaar te stellen voor de Bedrijvenvereniging Doornbos Noord-Zuid. Deze bijdrage moet eraan meehelpen dat de vereniging zich kan ontwikkelen tot een sterke club die één helder aanspreekpunt vormt voor alle bedrijven in Breda Noordoost.

Het gebied Doornbos en omgeving Breda Noordoost vormde tot vorig voorjaar een witte vlek op de kaart van bedrijvenverenigingen in Breda. De gemeente hecht veel waarde aan sterke bedrijvenverenigingen en wil dat met deze eenmalige bijdrage van 4.500,- onderstrepen.

Kracht
Een bedrijvenvereniging is een belangrijke spil voor het economisch verkeer. Het zorgt voor een goed communicatie- en participatiekanaal tussen allerlei instanties en bedrijven. Het behartigt zowel individuele belangen als ook collectieve belangen van de leden. Naast initiatieven op de direct zakelijke gebieden zoals telecom, energie-inkoop en afvalverwerking, zal een bedrijvenvereniging activiteiten ontplooien met het oog op de uitstraling of aantrekkingskracht van een vestigingsgebied voor ondernemers en werknemers. Dit draagt weer bij aan de verduurzaming van die locaties en hun naaste omgeving en daarbij ook aan de kracht van Breda.

Breda, 26 februari 2003

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie