Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 26-02-2003

Datum nieuwsfeit: 26-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-02-2003 Persberichten district Eemland zuid, 08.40 uur

Winkeldievegges aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdag 25 februari omstreeks 15.40 uur heeft de politie twee meisjes van 13 jaar uit Amersfoort aangehouden voor diefstal uit een winkel aan de Langestraat

De meisjes hadden schoenen in een plastictas gestopt en liepen vervolgens de winkel uit zonder deze te betalen. Toen het alarmpoortje af ging, kon de eigenaar van de winkel de verdachten aanhouden. De politie heeft ze meegenomen naar het bureau. Hier werden de meisjes gehoord en kregen zij uiteindelijk een HALT-procedure.

Snelheid/gordelcontrole

AMERSFOORT- Op de Gasthuislaan en de Utrechtseweg heeft de politie op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur controles gehouden>

Op de Gasthuislaan vond de controle plaats tussen 14.00 en 15.00 uur. Zeven bestuurder kregen een boete voor het overtreden van de maximum snelheid. Dertien bestuurder droegen geen gordel en ontvingen hier een boete voor.

Op de Utrechtseweg werd tussen 15.00 en 16.00 uur gecontroleerd. Hier werden in totaal 18 boetes uitgeschreven. twaalf voor te hard rijden, vijf voor het niet dragen van de autogordel en één voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie