Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Commodore Ventures NV tekent intentieverklaring met PathoFinder BV

Datum nieuwsfeit: 27-02-2003
Bron: ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

 ( BW)(COMMODORE-VENTURES) Commodore Ventures NV tekent intentieverklaring met PathoFinder BV.     Business Editors     AMSTERDAM, Netherlands--(BUSINESS WIRE)--Feb. 27, 2003--PathoFinder B.V., opgericht in januari 2002, en statutair gevestigd te Utrecht, gelieerd aan de Rijks-Universiteit van Utrecht, is een moleculair (DNA) diagnostica bedrijf die de ambitie heeft om een belangrijke speler te worden in de diagnostische markt voor het aantonen van humane pathogenen die een infectieziekte veroorzaken.     Commodore Ventures NV is een in Amsterdam gevestigde, jonge, onafhankelijke participatiemaatschappij die investeert in niet-beursgenoteerde ondernemingen die actief zijn op het gebied van media, ...
    
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie