Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 27-02-2003

Datum nieuwsfeit: 27-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-02-2003 Persberichten district Binnensticht, 10.15 uur

Bedreiging met vuurwapen

DE BILT- Op dinsdagavond werd een bewoner van een woning gelegen aan de Waterweg bedreigd met een vuurwapen.

Omstreeks 23.40 uur werd er aangebeld bij de woning aan de Waterweg en de bewoner deed open. Voor de bewoner stonden twee personen met een bivakmuts op en een van hen had een vuurwapen in zijn hand. Een van de mannen liep de woning in en de bewoner begon vervolgens hard te schreeuwen. De onbekende mannen verdwenen vervolgens zonder buit.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht, 0900-8844.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op woensdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat.

Omstreeks 21.45 uur zagen agenten de 33-jarige man uit Zeist rijden over de Utrechtseweg. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel gedronken had. Op het bureau blies de man 505 ug/l en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 1.25 promille.

Plantjes aangetroffen

WERKHOVEN- Op woensdagmiddag werd een hennepplantage aangetroffen in een schuur.

Na binnengekomen informatie ging de politie poolshoogte nemen bij de schuur gelegen aan het Oostromsdijkje. In de schuur troffen de agenten een proffesioneel opgezette kwekerij aan compleet met assimilatielampen en afzuiginstallaties. In totaal werden 10.000 plantjes aangetroffen. De 26-jarige vermoedelijk eigenaar uit Utrecht werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De apparatuur en plantjes zijn door de politie ingenomen.

Oplichter valt door de man

ZEIST- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij met een vals identiteitsbewijs een lening wilde lospeuteren bij een bank. De 23-jarige man uit Utrecht vroeg bij een bank aan de 2e Hogeweg een lening aan van een aanzienlijk bedrag. Bankpersoneel vertrouwde het niet en waarschuwde de politie. Onderzoek wees uit dat de man middels een vals id de lening wilde afsluiten. De Utrechter werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie