Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 27-02-2003

Datum nieuwsfeit: 27-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 27-02-2003
Persberichten van donderdag 27 februari 2003

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 3 maart 08.00 uur.

Verkeersongeval met letsel

HOOGEVEEN Op woensdagmiddag reed de 19-jarige bestuurder uit Hoogeveen met zijn auto over de Vos van Steenwijklaan. Hij sloeg linksaf de K. de Raadstraat in maar zag door de laagstaande zon de tegemoetkomende motorrijder niet. De 32-jarige motorrijder uit Hoogeveen probeerde de auto te ontwijken en ging gaarbij onderuit. Hoewel hij de auto niet raakte liep hij toch letsel aan zijn voet op en werd naar het Bethesdaziekenhuis overgebracht.

Onder invloed

COEVORDEN De afgelopen nacht werd een 54-jarige man uit Coevorden aangehouden toen hij met zijn auto over de Parallelweg reed. Hij bleek een alcoholpromillage van 0,6 te hebben.

Diefstal uit woning

ASSEN Woensdagavond laat ontdekte een 73-jarige bewoner aan de Kastanjelaan bij thuiskomst dat in zijn woning was ingebroken. Door een raam te forceren was men binnen gekomen. De man mist een geldkistje met daarin een onbekend geldbedrag, sieraden en zijn ridderorde.

Diefstal uit bedrijf

MEPPEL Woensdagavond werd ingebroken in een kantoor aan de Hoogeveenseweg. Een balkondeur werd geforceerd en binnen werd nog een ruit van een afgesloten deur vernield. Een 50-jarige man uit Meppel deed aangifte van vermissing van een klein geldbedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie