Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Officiële opening Golfslagbad De IJzeren Man in Weert

Datum nieuwsfeit: 28-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weert
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Weert

21-02-2003

Speciale kortingsactie en spectaculaire officiële opening Golfslagbad De IJzeren Man op 28 februari weer open

Het golfslagbad van zwembad De IJzeren Man gaat op vrijdag 28 februari weer open voor het publiek. Op deze dag is iedereen vanaf 13.00 uur weer welkom om te deinen in de golven, te bubbelen in de whirlpool of een duikvlucht te nemen van de supersnelle glijbaan. Om 19.30 uur staat het disco-zwemmen op het programma. Naast de muziek zal hierbij ook de nieuwe gekleurde onderwaterverlichting zorgen voor extra sfeer in het bad. Op zaterdag 1 maart om 11.00 uur opent wethouder Stokbroeks het golfslagbad officieel. Dit gebeurt op spectaculaire wijze, waarbij zij de hulp zal inroepen van het publiek.

De IJzeren Man is vanaf 27 januari gesloten geweest wegens de uitvoering van groot onderhoud. Het 25-meterbad en het instructiebad zijn sinds 15 februari weer geopend.

Speciale kortingsactie
Om de opening van het golfslagbad te vieren geldt op zaterdag 1 maart en zondag 2 maart een zeer aantrekkelijke kortingsactie. Alle bezoekers krijgen op deze dagen 1,00 korting op de entreeprijs. Daarnaast biedt het restaurant een gratis snack aan bij aankoop van een portie frites aan de zwemmersbar. Verder mogen de jongste bezoekers in het restaurant een greep doen in de grabbelton. Deze acties zijn uitsluitend geldig tegen inlevering van kortingsbonnen die verschijnen in "Het Land van Weert" en voor de Belgische bezoeker in "De Weekkrant". Als klap op de vuurpijl mogen op zaterdag 1 maart de eerste 25 bezoekers gratis naar binnen. De vroegste vogels worden dus extra beloond!

Openingstijden in de carnavalsvakantie
Het golfslagbad is tijdens de carnavalsvakantie op zaterdag, zondag, maandag en dinsdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag kan er worden gezwommen van 10.00 uur tot 22.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie