Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Van den Vondellaan Velsen week later dicht

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Velsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Velsen

Velsen, 19 februari 2003

Van den Vondellaan week later dicht

In verband met de aanhoudende vorst wordt de Van den Vondellaan een week later voor werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. De tweede fase van het werk start vanwege de slechte weersomstandigheden op maandag 3 maart in plaats van op maandag 24 februari. Daarnaast geldt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, ook voor het (brom)fietsverkeer een omleiding. Dit omdat een aantal nutsbedrijven de werkzaamheden aan de Van den Vondellaan aangrijpen om gelijktijdig zelf werkzaamheden uit te voeren. Daarvoor is het noodzakelijk dat ook het fietspad wordt afgesloten.

Het (brom)fietsverkeer vanuit IJmuiden in de richting Santpoort moet nu gebruik maken van de route Waterloolaan, rechtsaf Driehuizerkerkweg, linksaf Schaepmanlaan, linksaf Nicolaas Beetslaan, rechtsaf Van den Vondellaan in de richting Santpoort. Verkeer in omgekeerde richting wordt vanaf de Hagelingerweg/ Van den Vondellaan, bij de rotonde Nicolaas Beetslaan omgeleid rechtsaf via de Hiëronymus van Alphenlaan, linksaf Bilderdijklaan, rechtdoor Marnixlaan, linksaf Jacob Catslaan, rechtsaf Waterloolaan. Beide omleidingroutes worden uiteraard met borden aangegeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie