Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Sluiting gemeentelijke diensten tijdens Carnaval 2003 in Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente 's-Hertogenbosch

20-02-2003

Sluiting gemeentelijke diensten tijdens Carnaval 2003

In verband met Carnaval zijn alle gemeentelijke diensten gesloten op maandag 3 maart en dinsdag 4 maart 2003.

Afvalinzameling
De ophaalroutes voor maandag 3 en dinsdag 4 maart 2003 worden, in verband met carnaval, niet gewijzigd. Zorgt u er echter wel voor dat uw afval voor 7.30 uur buiten staat. De avondinzameling in de binnenstad van dinsdag 4 maart aanstaande wordt verschoven naar woensdagochtend 5 maart aanstaande. Zorgt u hierbij ook dat uw afval al voor 7.30 uur buiten staat. De receptie van de Afvalstoffendienst is op deze twee dagen tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

Ook milieustation Rosmalen aan de Vliertwijksestraat 38 en milieustation de Meerendonk aan de Poeldonkweg zijn op 3 en 4 maart 2003 geopend van 9.00 tot 12.00 uur. De overige twee milieustations zijn op deze carnavalsdagen gesloten.

Burgerzaken
De afdeling Burgerzaken is op maandag 3 maart en dinsdag 4 maart gesloten, maar voor het doen van geboorte- en overlijdensaangifte kunt u terecht op beide dagen van 9.00 tot 10.00 uur. De dependances in Rosmalen, Empel en Engelen zijn dicht.

Parkeren
Het transferium aan de Vlijmenseweg is met de carnavalsdagen gesloten.

Het transferium de Vliert is alleen zondag 2 maart gesloten.

De parkeergarage bij het Paleiskwartier is op 2 maart gesloten. Op 3 en 4 maart is de parkeergarage geopend van 7.00 uur tot en met 19.00 uur.
De parkeergarage Wolvenhoek is tijdens Carnaval 24 uur per dag geopend. De parkeergarage bij het Stationsplein is geopend van 7.00 uur tot en met 2.00 uur.

De rijwielstallingen aan de Dodenieuwstraat, de Tolbrug en in de parkeergarage Hinthamer zijn gesloten tijdens de carnavalsdagen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie