Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

CDA-delegatie op werkbezoek in Barendrecht en Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

3 maart: CDA-delegatie op werkbezoek in Barendrecht en Rotterdam

Maandag 3 maart brengt een aantal CDA-kandidaten voor de Provinciale Staten een werkbezoek aan de locatie Carnisselande in Barendrecht en Woonzorgcentrum 'De Schans' in Rotterdam. Aandachtspunten bij het bezoek aan Carnisselande zijn locatiebeleid van bedrijfsterreinen, recreatie, openbaar vervoer en de leefkwaliteit. In De Schans zullen diverse projecten, waaronder een project voor Chinese ouderen, worden bekeken.

De volgende kandidaten zijn aanwezig: Peter Lamers, Martijn de Haas en Arinda Callewaert (allen kandidaat voor de PS). Tevens zijn aanwezig: Hannie van Leeuwen (lid Eerste Kamer), Bert Doorn (Europees Parlement), Antoinette Vietsch (lid Tweede Kamer) en vertegenwoordigers vanuit de regio. Het programma van dit werkbezoek ziet er als volgt uit: 13.30 uur Ontvangst van de kandidaten in het Infocentrum, Carnisseweg 100 in Barendrecht door wethouder Kees Silvis. Wethouder Silvis zal een korte toelichting geven op de aandachtspunten locatiebeleid van bedrijfsterreinen, recreatie, openbaarvervoer en de leefkwaliteit.

14.00 uur Rondrit door de locatie
Vertrek naar Woonzorgcentrum 'De Schans' in Rotterdam

15.30 uur Ontvangst en welkom in Woonzorgcentrum 'De Schans', Schansplein 1 in Rotterdam

16.00 uur Rondleiding door het huis en langs de verschillende projecten

16.30 uur Gelegenheid tot stellen van vragen

17.00 uur Afsluiting werkbezoek

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie