Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Voorstelling Onderwijsspiegel in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Aanstaande maandag presenteert Vlaams minister van Onderwijs en Vorming en de Vlaamse onderwijsinspectie de onderwijsspiegel. Deze onderwijsspiegel (jaarverslag van de inspectie) beschrijft de toestand van het onderwijs tijdens het voorgaande schooljaar en poneert een aantal beleidsaanbevelingen, zowel op algemeen beleidsniveau als op het schoolniveau.

Dit verslag belicht dit jaar uitvoerig de nascholing. Men is met andere woorden de kwaliteit van de deskundigheidsbevordering nagegaan.

Naast de nascholing is er zoals steeds aandacht voor de kerngegevens van de doorlichtingen die in het schooljaar 2001-2002 werden gehouden. Verder gaat het verslag in op een aantal kleinere onderzoeken. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie