Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten Regiopolitie Groningen 03-03-2003

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 3-03-2003
Persberichten Regiopolitie Groningen
Maandag 3 maart 2003

Dagelijkse berichten

Groningen: hardleerse dakloze beledigt agenten
De politie heeft zondagnacht in de Stalstraat een 40-jarige verdachte zonder vaste woonplaats aangehouden voor belediging. Politieagenten troffen de dakloze man voor de derde keer slapend in een portiek aan. De verdachte kreeg een bekeuring uitgereikt en moest van de agenten weggaan. Hier wilde de overlastpleger niet aan voldoen, waarna hij werd aangehouden. Vervolgens begon de man de agenten uit te schelden. De overlastpleger werd op het politiebureau gehoord. De politie maakt proces-verbaal op. De dakloze mocht na verhoor het politiebureau verlaten.

Groningen: Stadjer beroofd
Een 42-jarige man uit Groningen is zondagnacht op de Aweg tijdens het pinnen van geld beroofd. Het slachtoffer raakte vlak voor het pinnen met een onbekende man in gesprek. Deze vertelde hem dat hij geen geld meer had, waarna de Stadjer besloot om hem een klein geldbedrag te geven. Tijdens het pinnen werd de onbekende man plotseling agressief. Hij trok de goedgeefse man bij het pinautomaat weg, waarna een groter geldbedrag werd gepind. De dader gebruikte hierbij een stroomstok om het slachtoffer van zich af te schudden. Dit lukte, waarna de straatrover met het gepinde geld kon vluchten. Het slachtoffer doet aangifte van de beroving. De politie beschikt over een goed signalement van de dader.

Inlichtingen, afdeling Communicatie, 0900-8844 (lokaal tarief)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie