Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 03-03-2003

Datum nieuwsfeit: 03-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 3-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

BEDREIGING VEERMAN CUIJK

Een 49 jarige veerman is op de veerpont aan de Waaistraat te Cuijk bedreig door een nog onbekend gebleven man. De man was met de fiets op de veerpont en omdat het regende, vroeg hij of hij in de stuurhut mocht staan. Hier bedreigde hij de veerman met een busje peppersray. De veerman stuurde man de stuurhut uit en hierop vluchtte hij weg richting Mook. Later bleek er geld uit de stuurhut verdwenen.

RIJDEN ONDER INVLOED CUIJK

Tegen een 39 jarige automobilist uit Cuijk is op 2 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 21.55 uur op de Beersebaan te Cuijk. Hier ramde hij een verkeerspaaltje. Ook bleek de man niet in het bezit van een rijbewijs.

VERNIELERS FIETS AANGEHOUDEN SINT ANTHONIS

Twee 18 jarige jongens uit Oploo en een 17 jarige jongen uit Boxmeer zijn op 3 maart 2003 omstreeks 03.00 uur aangehouden ivm vernieling van een fiets. De drie knapen hadden omstreeks 02.55 uur op de Zandsevelpad te Sint Anthonis een fiets vernield.

RIJDEN ONDER INVLOED VIERLINGSBEEK

Tegen een 18 jarige automobilist uit Cuijk is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.05 uur op de Overloonseweg te Vierlingsbeek.

OVERVAL TAXI-CHAUFFEUR CUIJK

Een 30 jarige taxi-chauffeur uit Cuijk is op 3 maart 2003 omstreeks 02.30 uur overvallen door twee nog onbekende ongeveer 20 jarige mannen. De twee mannen stapten bij de dorpspomp aan de Maasstraat te Cuijk in de taxi. Toen ze op de Sleedoorn te Cuijk kwamen moest de taxi stoppen en pakten de twee knapen de portefeuille van de chauffeur, door de man met mogelijk een vuurwapen te bedreigen. De politie verzoekt getuigen die mogelijk de twee mannen in de taxi hebben zien stappen contact met haar op te nemen.

INBRAAK KINDERDAGVERBLIJF BOXMEER

Bij een inbraak in een kinderdagverblijf aan de Bernhardstraat te Boxmeer tussen 28 februari 2003 en 3 maart 2003 is een geldbedrag weggenomen. De daders vernielden enkele ramen en deuren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie