Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Twee damesteams genomineerd voor Paralympische Spelen

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: NOC*NSF
Zoek soortgelijke berichten
NOC*NSF


dinsdag, 4 maart 2003

Twee damesteams genomineerd voor Paralympische Spelen

ARNHEM - De NebasNsg heeft het Nederlands dames goalball team voorgedragen voor nominatie voor de Paralympische Spelen van Athene 2004 naar aanleiding van hun derde plaats tijdens de Wereldkampioenschappen (augustus/september 2002) in Brazilië.

Daarnaast wist het Nederlands dames zitvolleybalteam een 1e plaats te veroveren tijdens de Wereldkampioenschappen (oktober/november 2002) in Slovenië wat aanleiding is om eveneens dit damesteam te nomineren.

Bovengenoemde voordrachten voor nominatie zijn getoetst aan de tussen de NebasNsg en NOC*NSF overeengekomen normen en limieten. Op basis hiervan heeft de Commissie Topsport van NOC*NSF de voordrachten gehonoreerd.

Een nominatie wordt niet vanzelfsprekend omgezet in kwalificatie voor de Paralympische Spelen van Athene 2004. Daarvoor moeten zij voldoen aan de criteria zoals vermeld in de vastgestelde afspraken voor Normen en Limieten.

(4 maart 2003)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie