Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Leerlingen basisschool Zwolle praten met gedeputeerden Overijssel

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Overijssel

Actie verkiezingen voor basisscholen: Win een dagje Hellendoorn!

Op 4 maart is groep 7 van basisschool de Aquarel uit Zwolle vanaf twee uur ?s middags te gast in de digiboerderij. Zij praten dan met de Gedeputeerden en Commissaris over de stelling: ?Als ik een dag de baas was van de provincie Overijssel dan zou ik..??

Deze stelling wordt overigens niet alleen voorgelegd aan deze groep schoolkinderen. De provincie roept alle schoolkinderen uit groep 7 en 8 in Overijssel op om een leuke reactie op deze stelling in te sturen. De stelling is te vinden op de speciale verkiezingssite van de provincie: www.overijsselkiest.nl.

Diegene die de beste reactie heeft op deze stelling wint met zijn of haar hele groep een gratis dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn. Reageren is mogelijk tot 10 maart. De groep wordt met de bus gehaald en gebracht. Natuurlijk hoort er ook een etentje bij. Een jury zal de uitslag van deze wedstrijd bekend maken op 11 maart, ?s avonds, als de uitslag van de verkiezingen in het provinciehuis bekend wordt gemaakt. De winnaar wordt daarna op deze site bekend gemaakt.

Via het forum kunnen kinderen in het basisonderwijs ook andere vragen stellen of reacties geven voor het basisschooldebat met de Gedeputeerden en Commissaris van de Koningin.

Tekenwedstrijd voor kinderen uit de groepen 1,2,3,4,5, en 6

Leerlingen uit de groepen 1 tot en met 6 kunnen meedoen aan een tekenwedstrijd met hetzelfde thema: ?Wat zou ik doen als ik een dag de baas was van de provincie Overijssel?? De tekeningen kunnen tot en met 10 maart a.s. gestuurd worden naar:

Provincie Overijssel

t.a.v. Marian Volkers

Postbus 10078

8000 GB ZWOLLE

Tijdens de verkiezingsavond op 11 maart as. zoekt een jury de 75 mooiste tekeningen uit. Deze 75 kinderen krijgen elk twee vrijkaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn. De inzender van de mooiste tekening krijgt een gratis gezinsabonnement voor een jaar voor avonturenpark Hellendoorn.

Bron: provincie


© 25-02-2003 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie