Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Network Associates start nieuw initiatief voor beveiliging van draad..

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Network Associates start nieuw initiatief voor beveiliging van draadloze technologie

AMSTERDAM, 24 februari 2003 Network Associates, Inc. (NYSE: NET), leverancier van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidsoplossingen, kondigt vandaag een nieuw initiatief op het gebied van beveiliging van draadloze omgevingen aan, ter voorbereiding op toekomstige ontwikkelingen in deze markt. Volgens McAfee Security, productgroep van Network Associates, zal het initiatief uit twee delen bestaan. Het eerste deel is gericht op het ontwikkelen van beveiligingsproducten voor aanbieders van mobiele communicatie, platformontwikkelaars en producenten van draadloze apparatuur. Het tweede deel is gericht op het integreren van de verschillende draadloze technologieën en standaarden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie