Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

CDA delegatie op werkbezoek in Flevoland

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CDA TWEEDE KAMERFRACTIE

CDA delegatie op werkbezoek in flevoland

Den Haag, 28 februari

Een CDA-delegatie, bestaande uit vertegenwoordigers uit de lokale, provinciale en landelijke politiek , brengen dinsdag 4 maart een werkbezoek aan Lelystad. Onder aanvoering van de daar aanwezige staatssecretaris Clémence Ross van Welzijn, Volksgezondheid en Sport start het bezoek om 13.00 uur in het verpleeghuis 't Laar van de stichting st. Coloriet (Wold 12-01 in Lelystad). Hier is de delegatie vooral in gesprek met bewoners en hun familieleden, vertegenwoordigers van het personeel en de patienten. De delegatie bezichtigt hier ook de nieuwbouw.

Om 15.15 uur is het gezelschap te gast bij Karmac (Pascallaan 68a) in Lelystad. Bij dit prductiebedrijf op het gebied van digitaliseren en opslag van bedrijfs- en overheidsgegevens wordt gesproken over werkgelegenheid, mobiliteit, bereikbaarheid en sociale zekerheid.

In congrescentrum de Pijler , Ketelmeerstraat 90 , Lelystad start om 17.30 uur de verkiezingsmanifestatie. Hier kan men onder meer in gesprek met de aanwezige politici


------

Voor verdere informatie: Marianne Fennema CDA Voorlichting Tweede Kamer
Tel. 06 51746621
Of in Flevoland campagneleider Render Spriensma tel. 06 13800470

28 feb 03 15:18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie