Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Concept stedenbouwkundig programma van eisen Tramstraat Nieuwegein t..

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Concept stedenbouwkundig programma van eisen Tramstraat ter inzage

Het concept stedenbouwkundig Programma van Eisen 'Tramstraat, woonstraat...' ligt tot 20 maart 2003 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt de stukken inzien bij het loket Bouwen in de Stadswinkel van het gemeentehuis aan de Martinbaan 2 in Nieuwegein. Het loket is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 13.00 uur. Op woensdag is de stadswinkel doorlopend geopend tot 20.00 uur.

U kunt uw eventuele reactie op het plan tot 20 maart sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Uw reactie kan leiden tot een aanpassing van het concept stedenbouwkundig Programma van Eisen 'Tramstraat, woonstraat...'. U krijgt in ieder geval bericht over wat de gemeente met uw reactie doet.

Neem voor meer informatie over het plan en de verdere procedure contact op met de afdeling Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening (030) 607 14 17.

Invoerdatum 4-3-2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie