Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ton Heerts nieuwe Federatiebestuurder FNV

Datum nieuwsfeit: 04-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV

Ton Heerts nieuwe Federatiebestuurder FNV

De voorzitter van vakbond voor militairen AFMP/FNV, Ton Heerts, is gekandideerd als Federatiebestuurder bij de FNV. In het bestuur kwam een vacature vrij door de overstap van Henk van der Kolk naar FNV Bondgenoten.

Als hij gekozen wordt gaat hij zich vanaf 1 juni in het FNV bestuur voornamelijk bezighouden met sociale zekerheid. Hij volgt daarbij portefeuillehouder Agnes Jongerius op, die CAO-coördinator van de FNV is geworden.

De nieuwe kandidaat-Federatiebestuurder is zijn carrière gestart bij de Koninklijke Marechaussee. In 1993 werd hij bestuurder van de Marechausseevereniging. Deze vereniging sloot zich in 2000 aan bij de FNV bond AFMP. Ton Heerts is sinds 2000 voorzitter van deze vakbond voor militairen.

Ton Heerts maakt zich binnen zijn bond sterk voor verdergaande samenwerking met de Nederlandse Politiebond en ABVAKABO FNV. Hij trad in de media onder meer naar voren vanwege zijn betrokkenheid bij de dramatische nasleep in Nederland van de val van de enclave Srebrenica en de reorganisaties bij Defensie.

Nadere informatie:
FNV voorlichting Els Tieman, 020-5816550


04 mrt 03 15:53

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie