Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gedeputeerde Neef neemt rapport inzichtcentrum Schermer in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Gedeputeerde Neef neemt rapport inzichtcentrum Schermer in ontvangst Haarlem, 3 maart 2003 - Gedeputeerde Enno Neef (PvdA), portefeuillehouder Zorg, Welzijn en Cultuur neemt op woensdag 5 maart aanstaande een rapport in ontvangst over het ontwerp en exploitatie van een beoogd bezoekerscentrum bij de molendriegang in de Schermer. Dit vindt plaats van 9.30 tot 10.30 uur in het gemeentehuis Wittenburg van Schermer, Noordervaart 99 in Stompetoren.

Op verzoek van de provincie Noord-Holland heeft architect Sander Douma een ontwerpstudie en een exploitatiemodel gemaakt voor een zogenaamd inzichtcentrum "Watermanagement en molenmuseum". De relatie van Nederlanders met water, het creëren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie