Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verkiezingsmanifestatie met Balkenende, Timmerman-Buck, Van Bijsterv..

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

5 maart: verkiezingsmanifestatie met premier Balkenende, senaatsfractievoorzitter Timmerman-Buck, partijvoorzitter Van Bijsterveldt en Gelderse CDA-lijsttrekker De Vries

Op woensdag 5 maart a.s. vindt in Centrum De Pol (Polstraat 7) te Aalten een grote verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op 11 maart a.s. Er zijn toespraken van minister-president Jan Peter Balkenende (onder voorbehoud in verband met kabinetsformatie), minister Van der Hoeven (Onderwijs) senaatsfractievoorzitter Timmerman-Buck en Harrie de Vries (lijsttrekker van het CDA-Gelderland).

Hoofdelementen in het programma zijn de speech van minister-president Balkenende, de verkiezingstoespraak van de Gelderse lijsttrekker Harrie de Vries en de korte toespraken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie