Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Programma Cliëntpositie

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Federatie van Ouderverenigingen

Programma VCP

5 maart 2003

Programma Cliëntpositie

Het is een tijd stil geweest rond het Project/Programma Versterking Cliëntpositie (VCP). Vanaf september 2002 reisden de nieuwe clustermanagers Bert Vastenburg en Dick Klaassen het land door om zicht te krijgen op de manieren waarop de positie van cliënten versterkt kan worden. Daarnaast is op directieniveau gewerkt aan de vorm van de samenwerking tussen de FvO en de CC-Raad in het programma VCP.
De verkenningen van Dick Klaassen en Bert Vastenburg worden nu even gestaakt. Zij gaan de besturen van FvO en CG-Raad adviseren over een goede werkstructuur; de besluitvormingslijnen, een werkplan 2003 en een begroting voor het hele programma. In de voorstellen moet zichtbaar worden wat de clustermanagers de afgelopen maanden gehoord en gezien hebben. Per 1 maart is ook de derde clustermanager in dienst, Eeuwe Kamsteeg.

De besturen, directies en de clustermanagers gaan nu dus even broeden. Zij hopen zo snel mogelijk de uitkomsten aan de achterbannen voor te leggen en de verdere uitvoering van het Programma VCP te hernemen.

Diverse zaken gaan intussen wel door, zoals de cursussen van Barrières Doorbreken. De regioconsulenten die in het programma ingezet zijn, werken gewoon door.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie