Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Olympische bierspelen in Galder gemeente Alphen Chaam

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen-Chaam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

05-03-2003
Olympische bierspelen in Galder

Woensdag 05 maart 2003 - GALDER - Gisterenmiddag werd in en om de Leeuwerik voor het tweede jaar een carnavaleske zeskamp gehouden ter afsluiting van vijf dagen carnaval in Maerkrattenlaand. De Leutemeute en de Prullers tekenden samen voor de organisatie. Alle plaatselijke carnavalsverenigingen deden mee. Aan het begin enkele snelle spelen als 'warming up' voor het grotere werk later in de middag. De acht ploegen hadden zich aangemeld. Zij gingen een onderlinge strijd aan bij onder meer het lunchspel, waarbij vijf niet met elkaar te combineren gerechten in sneltreinvaart genuttigd moesten worden. En de naam 'Olympische Bierspelen' zegt het al. Er was een bierestafette, een bierloop en een bierspel.
Het klepelhangen zorgde voor de nodige verschuivingen in het klassement terwijl het dienblad- schuifspel buiten op de zeepbaan al snel eindigde in een Pierre van Hooydonk-glijspel. Een sportieve strijd die gewonnen werd door CV de Leutemeute. CV Van Alles Wa werd tweede en CV de Prulles derde

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie