Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Friesland 05-03-2003

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Fryslân 5-03-2003
Politieberichten 5/3 07.00 t/m 13.00 uur

Sneek: winkelinbraak
Op woensdagmorgen om 02.35 uur kreeg de politie een melding dat er ruiten ingeslagen werden in een kledingzaak aan het Grootzand. In de winkel is ingebroken, de dader(s) waren echter niet meer aanwezig. Men heeft kledingstukken waaronder blouses uit de zaak weggenomen. Hoeveel goederen er zijn meegenomen en de waarde van de goederen is nog niet bekend. Aangifte werd gedaan door een 34-jarige inwoonster uit Tjerkwerd.

Buitenpost: aanrijding met dodelijke afloop
Bij de dodelijke aanrijding gisteren op de Bruggelaan, zijn overleden Sohail Qureshi, leeftijd 41 jaar uit Buitenpost en Sybren Wiert van der Veen, 71 jaar oud uit Drachten (zie ook berichten 4/3 13.00 t/m 5/3 07.00 uur).

Leeuwarden: autoinbraak
Tussen dinsdag 09.30 en 16.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Rengerslaan. Het ruit van de rechterportier van de auto is vernield. Uit de auto is een radio/cd-speler meegenomen. Aangifte werd gedaan door een 22-jarige inwoner uit Holwerd.

Leeuwarden; getuigenoproep na zware mishandeling Afgelopen zaterdag, 1 maart, omstreeks 17.45 uur, liep een 32-jarige inwoonster van Leeuwarden, met haar fiets in de hand, door de Dennenstraat. Hier zag zij dat op een gegeven moment drie mannen achter haar liepen. Zij droegen bivakmutsen. Een van de mannen zette vervolgens een vuurwapen tegen de hals van de vrouw. Hierop gingen de drie, waarvan een met de fiets van het slachtoffer, en het slachtoffer lopend via de Plataanstraat naar het sportpark aan het Kalverdijkje. In het tunneltje bij de wielerbaan werd de vrouw door twee mannen tegen de wand van het tunneltje gedrukt. Een man sloeg de vrouw in het gezicht en trapte haar in haar buik. Toen er iemand aankwam, zijn de drie mannen er vandoor gegaan. Graag komt de politie in contact met eventuele getuigen die de drie mannen en hun slachtoffer hebben zien lopen of die in de buurt van de tunnel zijn geweest, waardoor de mannen de mishandeling staakten. Tips kunnen worden doorgegeven via het algemene nummer van de politie Fryslân, telefoon 0900 8844.

Bureau Communicatie, 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie