Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Subsidiemogelijkheden voor R&D in het buitenland uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten

Senter

Subsidiemogelijkheden voor R&D in het buitenland uitgebreid

Vanwege de goede mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven heeft het Ministerie van Economische Zaken vier nieuwe landen aan de categorie 'opkomende markten' van de subsidieregeling Technologische Samenwerking Internationaal toegevoegd. Het gaat om de landen: Brazilië, Maleisië, Thailand en Zuid-Korea. Het Nederlandse bedrijfsleven kan voor technologische samenwerkingsprojecten met partners uit deze landen of uit China, India, Indonesië, Nederlandse Antillen en Zuid Afrika een beroep doen op de subsidieregeling Technologische Samenwerking.

Bij de subsidieregeling Technologische Samenwerking gaat het om samenwerking tussen twee of meer partijen in een technologisch innovatief project. Naast innovatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie