Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

FileMaker verbetert FSA-ontwikkelaarsprogramma

Datum nieuwsfeit: 05-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


FileMaker verbetert FSA-ontwikkelaarsprogramma

Utrecht, 5 maart 2003 -- Zoals FileMaker haar software blijft verbeteren, zo verbetert zij ook het ontwikkelaarsprogramma voor de leden van de FileMaker Solutions Alliance (FSA). De leden zijn onder andere professionele ontwikkelaars, adviseurs, docenten en uitgevers in de gehele wereld. FSA-leden kunnen nu - afhankelijk van hun lidmaatschap - de nieuwste producten ontvangen, waaronder FileMaker Developer, softwarewijzigingen, technische informatie en in sommige gevallen een korting bij de aankoop van een aantal licenties.

"FileMaker-ontwikkelaars maken krachtige werkgroepoplossingen voor bedrijven, kleine ondernemingen en onderwijsinstellingen", zegt Dominque Goupil, president-directeur FileMaker. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie