Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Uitreiking inburgeringscertificaten in Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 06-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Voorschoten
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Voorschoten

Persberichten - Uitreiking inburgeringscertificaten Uitgebracht op: woensdag 5 maart 2003

Donderdag 6 maart wordt in een bijeenkomst in de koffiekamer van het Stadhuis in Leiden van 9.30 tot 10.30 uur, aan een vijftigtal deelnemers het Certificaat Inburgering uitgereikt. Het behalen van het certificaat betekent dat men voldaan heeft aan de verplichtingen in het kader van de Wet inburgering nieuwkomers en symboliseert tevens de nieuwe start die men maakt als burger van een nieuwe gemeente. De cursisten krijgen de certificaten uitgereikt door de wethouders van hun woonplaats. Voor Voorschoten is dat wethouder Carabain.

De deelnemers zijn afkomstig uit zes gemeenten in deze regio. De voor inburgering verantwoordelijke wethouders heten met de uitreiking van het certificaat hun nieuwe gemeentegenoten welkom. Naast wethouder Rabbae van Leiden, die als gastheer optreedt, zijn dat de wethouders Carabain van Voorschoten, Schoonderwoerd van de gemeente Alkemade, Molkenboer van Leiderdorp, Steens van Oegstgeest, en Ates van Zoeterwoude.

Vier inwoners uit Voorschoten ontvangen een certificaat uit handen van wethouder Carabain. Hij doet dit om ongeveer 10.00 uur. De vier cursisten komen oorspronkelijk uit alle verschillende windrichtingen. Het zijn mw. Melanie Nimbona uit Burundi, Abadul Tufan uit Afghanistan, Rachid el Boukhari uit Marokko en mw. Jekatarina Dörr uit de voormalige Sowjet Unie.


- einde bericht -

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie