Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verkiezingsmanifestatie CDA in Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 06-03-2003
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

6 maart: Verkiezingsmanifestatie met Balkenende, Verhagen, Timmerman-Buck, Wijn, Van Bijsterveldt en lijsttrekker Schipper

Donderdag 6 maart a.s vindt in het Congrescentrum (Sandbergplein 24) te Amstelveen een grote verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op dinsdag 11 maart a.s. Er zijn toespraken van minister-president Jan Peter Balkenende, staatssecretaris Joop Wijn (Economische Zaken), senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Noordhollandse CDA-lijstttrekker Hans Schipper.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.

Direct na aanvang zijn er toespraken van achtereenvolgens Joop Wijn, Hans Schipper en Yvonne Timmerman-Buck. Daarna volgt een video-impressie. Vervolgens is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie