Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ontwikkelingsplanologie: Provincies aan de slag

Datum nieuwsfeit: 06-03-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Ontwikkelingsplanologie: Provincies aan de slag Haarlem, 6 maart 2003 - Wat gedeputeerde Meijdam van de provincie Noord-Holland betreft komt boven het onderdeel Ruimtelijke Ordening van het collegeprogramma de Rotterdamse havenkreet "niet lullen, maar poetsen" te staan.

Sinds de laatste loketten bij de provincie voor paspoorten en rijbewijzen verdwenen zijn is voor de burger de provincie als bestuurslaag achter de horizon verdwenen.

Ondanks het bestaan van een bloeiende provinciaal wegennet, regionale groenvoorzieningen of provinciale monumenten waar de provincies wel degelijk actief zijn en waar honderdduizenden Noord-hollanders dagelijks van genieten blijft het imago van provincies dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie