Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Officiële presentatie boek over Ellewoutsdijk

Datum nieuwsfeit: 07-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Borsele
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Officiële presentatie boek Ellewoutsdijk

Heinkenszand, 3 maart 2003

Officiële presentatie boek Ellewoutsdijk

Op vrijdag 7 maart a.s. om 20.00 uur zal in `t Kerkje van Ellesdiek de presentatie van het nieuwe boek "Ellewoutsdijk, dorp aan de Honte" plaatsvinden. Dit boek is het tiende in de serie over Borselse dorpen, geschreven door Jan de Ruiter.
Burgemeester E.J. Gelok zal het eerste exemplaar overhandigen aan mevrouw A.A. Pesch-van Hattum.

Iedere belangstellende is van harte welkom. De zaal is geopend om 19.30 uur. Ter gelegenheid van dit boek heeft de dorpsraad van Ellewoutsdijk een fototentoonstelling samengesteld van oude foto's van het dorp. Daarnaast worden er oude dorpsfilms vertoond en zijn er uit het archief van Goes zo'n 300 foto's te zien via een computerprogramma. Na de overhandiging zal de auteur aan de hand van een diaserie de geschiedenis van het dorp belichten. De avond zal om 21.30 uur afgesloten worden.

De fototentoonstelling is ook nog te bezichtigen gedurende het weekend van 8 en 9 maart, van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Het boek is op de avond zelf te koop en tijdens de tentoonstelling voor EUR 19,50. U kunt het boek ook aanschaffen bij boekhandel "de Koperen Tuin" in Goes.
Persbericht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie