Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Geuzenveld start met natuur- en milieuactiviteiten voor scholieren

Datum nieuwsfeit: 07-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Stadsdeel start met natuur- en milieuactiviteiten voor scholieren

Lopen op kabouterpaden. Ontdekkingstochten door de natuur. Lessen met waterbeestjes. Vogels kijken in de winter. Meemaken wat het kleine beestjesavonturenpad is.
Het klinkt niet alleen spannend, maar dat is het ook. En het kan vanaf dit jaar allemaal in stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Deze activiteiten maken deel uit van NME (Natuur- en Milieu Educatie).

NME bestaat uit een jaarprogramma met vooral buitenactiviteiten, waarbij scholieren `leren door te doen'. Dat betekent lekker bezig zijn en er ook nog wat van opsteken. De natuur in ons groene stadsdeel biedt daarvoor ruimschoots de mogelijkheid. Het is de bedoeling dat leerlingen via direct contact bewuster worden van natuur en milieu.

Om dat te bereiken biedt het stadsdeel alle groepen in het basisonderwijs minimaal twee keer per jaar de mogelijkheid deel te nemen aan een NME-activiteit.

Meer weten?
Neem dan contact op met stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer: telefoon: 88 98 000, e-mail: (nme@geuzenveld.amsterdam.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie