Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 07-03-2003

Datum nieuwsfeit: 07-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 7-03-2003
Persberichten vrijdagochtend 7 maart 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

Piket en persvoorlichting tot maandagochtend

Inhalen in dichte mist veroorzaakt ongeval
BORGER Vrijdagochtend omstreeks 6.30 uur veroorzaakte een 33-jarige man uit Nieuw-Amsterdam een ongeval op de N34 bij Drouwen. De man reed in zijn auto in de richting Groningen en haalde bij 50 meter zicht een personenauto in. Uit tegengestelde richting naderde een andere automobilist, van wie nog geen gegevens bekend zijn. De autos botsten frontaal op elkaar. De veroorzaker werd uit de auto geknipt door de brandweer. Het dak ging van de auto. De twee bestuurders zijn met onbekend letsel naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht. Een 25-jarige automobilist uit Annen botste met zijn auto tegen de wrakstukken. Hij bleef ongedeerd. De drie autos zijn afgesleept.

Fietsers op de markt bekeurd
HOOGEVEEN Donderdagmiddag zijn op de markt in de Hoofdstraat 14 fietsers bekeurd omdat fietsen daar niet is toegestaan.

Alcohol in het verkeer
ASSEN Donderdagnacht tegen 1.15 uur controleerde de politie op de Fokkerstraat een 22-jarige automobilist uit Assen. Hij blies bij de ademtest 490, wat hem een dagvaarding opleverde. EMMEN Donderdagnacht rond 2.00 uur reed een 29-jarige vrouw uit Emmen met haar auto over de Hoofdstraat. Bij controle bleek ze te hebben gedronken. De ademtest kwam uit op 815. Haar rijbewijs is direct ingevorderd.

Bekeuringen bij controle
BEILEN Donderdag zijn bij een controle op de Eursing 23 automobilisten bekeurd wegens het niet dragen van de autogordel.

Winkeldief opgepakt
EMMEN Donderdagavond is een 51-jarige man uit Emmen betrapt nadat hij vier paar damesschoenen had gestolen bij een winkel in de Hoofdstraat. Dat leverde hem een boete op van 190.

Opgepakt wegens onbetaalde boete
EMMEN Donderdagavond liep een 46-jarige man zonder vast adres in Emmen tegen de lamp. Hij werd in zijn auto gecontroleerd en bij navraag bleek dat hij nog voor 340 aan boetes open had staan. Omdat hij ze niet kon betalen op dat moment is hij vastgezet en mag zijn straf direct uitzitten.

Pistool aangetroffen
ZANDPOL Donderdagavond kwam bij de politie informatie binnen dat er een auto rondreed waarvan de inzittenden een pistool bij zich hadden. Na een zoekactie werd de auto aangetroffen op de Nieuw-Amsterdamseweg. In de auto werd een vuurwerkpistool aangetroffen en in beslag genomen. De beide inzittenden, een 22-jarige man uit Veenoord en een 17-jarige jongen uit Zandpol, zijn aangehouden. Ze zijn verhoord en kunnen een proces-verbaal tegemoet zien.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie