Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Tijdelijke afsluiting Prins Clauskade Alphen a/d Rijn

Datum nieuwsfeit: 07-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Tijdelijke afsluiting Prins Clauskade

De voetgangersverbinding over de Prins Clauskade tussen de Wilhelminalaan/Julianastraat en de Alphense brug wordt tijdelijk afgesloten. De gemeente kan door de komende werkzaamheden niet instaan voor de veiligheid van voetgangers en fietsers. Bij de ingebruikname was al gemeld dat de verbinding in sommige bouwperioden afgesloten zou moeten worden. Naar verwachting duurt de afsluiting een maand. De winkels aan de noordelijke kant van de Julianastraat en de Wilhelminalaan blijven bereikbaar via de
Castellumstraat/Stevinstraat/Postkade. Zij zijn inmiddels geïnformeerd.

De werkzaamheden voor het Winkelhart zijn in volle gang. De komende weken moet een aantal kabels en leidingen worden verlegd, wordt er langs de Oude Rijn geheid en wordt het bouwterrein verder ingericht. Zo worden langs de Prins Clauskade de bouwketen neergezet van bouwbedrijf Smits Bouwbedrijf en BOTbouw.

Direct hierna starten ook de bouwwerkzaamheden voor het theater. Er komen twee heistellingen voor de stalen damwand en de betonnen heipalen. Het heien en graven maakt het gebruik van de looproute niet verantwoord. Na het weekend gaat de verbinding dan ook voor een maand dicht.

Door het plaatsen van extra borden zal de gemeente de omleidingsroute duidelijk aangeven.

Persbericht 15, 7 maart 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 07 maart 2003 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie