Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: District Eemland noord 08-03-2003

Datum nieuwsfeit: 08-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-03-2003 Persberichten district Eemland noord, 12.00 uur

Controle

SOEST De politie controleerde vrijdagmiddag op de Van Weedestraat, Beek en Daalselaan en Burg. Grothestraat in de blauwe zone. Dertien voertuigen werden voorzien van een bekeuring.

Alcohol

EEMLAND NOORD Naar aanleiding van een tip van een getuige hield de politie vrijdagmorgen rond 10.45 uur op de Dalweg in Soest een 39-jarige inwoner van Soest staande. De man bleek met te veel alcohol op te rijden. Op het bureau blies hij 855 ugl, waarop zijn rijbewijs is ingenomen. Met een dagvaarding verliet de man het politiebureau.

Na een aanrijding op de Zandlaan in Soest, rond 14.15 uur, lieten agenten de automobiliste blazen. De 43-jarige inwoonster van Soest blies 690 ugl en moest haar rijbewijs inleveren. Proces-verbaal is opgemaakt.

Een 33-jarige automobilist uit Amersfoort moest vrijdagavond zijn rijbewijs inleveren nadat hij rond 18.00 uur op de Amersfoortsestraatweg in Soesterberg een aanrijding had veroorzaakt en bleek dat hij te veel alcohol op had. De man had een auto aangereden en wilde eigenlijk niet op de politie wachten. Hij werd aangehouden en blies op het politiebureau 1.250 ugl, waarop hij direct zijn rijbewijs moest inleveren.

Door zijn rijstijl viel een 59-jarige automobilist uit Hilversum vrijdagavond rond 22.55 uur op op de Vredehofstraat in Soest. Nadat de verkeerslichten op groen sprongen duurde het een tijdje voor de automobilist wegreed, en daarbij stond de rechterdeur open. De man bleek te veel te hebben gedronken; op het politiebureau blies hij 480 ugl. Met een rijverbod en een bekeuring mocht hij later het politiebureau verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie