Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 09-03-2003

Datum nieuwsfeit: 09-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-03-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 11.00 uur

Controle Vreemdelingen

MAARSSEN De politie controleerde vrijdagavond samen met de arbeidsinspectie, belastingdienst en sociale recherche negen horecagelegenheden in Maarssen. Er werden vijf mensen aangehouden, waarvan een 30-jarige man later werd heengezonden.

Een dertigjarige Irakees die in Amsterdam woont blijkt al vijf jaar illegaal in Nederland te verblijven. Hij is ingesloten. Ook een 35-jarige man bleek drie maanden illegaal in Nederland te zijn. Zijn nationaliteit is nog niet bekend. Ook deze man is ingesloten. Verder werden aangehouden een 31-jarige Irakees en een 25-jarige Chinese, beiden woonachtig in Utrecht en beiden mochten vanwege hun status niet werken. Processen-verbaal zijn tegen hen opgemaakt.

Agressie

WOERDEN Zaterdagmorgen rond 04.15 uur ontstond aan de Houttuinlaan een vechtpartij, waarbij zon dertig personen betrokken waren. De politie hield met hulp van de politiehond een 23-jarige inwoner van Rotterdam aan die een 30-jarige inwoner van Nijmegen had gestoken. In het ziekenhuis bleken de verwondingen van de 30-jarige mee te vallen; hij kon na behandeling naar huis. De 23-jarige is ingesloten. Toen de politie de groep wegstuurde, werden drie meisjes vervelend. Zij wilden niet weggaan. Een 17-jarig meisje uit Woerden beledigde een agent en viel hem later aan, waarop zij werd aangehouden. Proces-verbaal is tegen haar opgemaakt.

Verkeersgedrag resulteerde zaterdagmiddag rond 17.45 uur op de Stationsweg in geweld. Een 32-jarige automobilist uit Woerden haalde een andere auto die constant links bleef rijden op de Middenlandbaan rechts in. Toen beide autos op de Stationsweg voor een rood verkeerslicht moesten wachten, kwam de bestuurder van de auto die was ingehaald naar de auto van de 32-jarige, opende het portier en stompte hem tweemaal in het gezicht, waarop hij wegreed. De 32-jarige raakte verder niet gewond; de politie is op zoek naar de agressieve bestuurder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie