Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Fenna Vergeer: `Nijs mag studenten niet ontlopen'

Datum nieuwsfeit: 10-03-2003
Bron: Socialistische Partij
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij

12de congres

Fenna Vergeer: `Nijs mag studenten niet ontlopen'

10-03-2003 * Met verontwaardiging heeft SP-Kamerlid Fenna Vergeer kennisgenomen van het feit dat staatssecretaris Nijs niet wil overleggen met de twee studentenbonden, het ISO en de LSVb. Ondanks haar wettelijke verplichting om regelmatig bijeen te komen met de bonden in de Studentenkamer, weigert de bewindspersoon dit sinds vorig jaar november.

Fenna Vergeer Vergeer vreest dat de staatssecretaris de studenten ontloopt vanwege vergaande meningsverschillen: "Wat het hoger onderwijs betreft, zijn er de afgelopen tijd buitengewoon destructieve ideeën gelanceerd. Ambtenaren hebben miljardenbezuinigingen voorgesteld en tegelijkertijd worden universiteiten en hogescholen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie