Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ondertekening energie- en klimaatafspraak in Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 10-03-2003
Bron: Gemeente Amstelveen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amstelveen

Ondertekening energie- en klimaatafspraak

Op maandagavond 10 maart 2003 bereikt de provincie Noord-Holland op het gebied van klimaatbeleid een mijlpaal. Gedeputeerde Ada Wildekamp van de provincie Noord-Holland ondertekent samen met een aanzienlijk aantal grote en kleine Noord-Hollandse gemeenten in Haarlem een klimaatafspraak.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 10 maart tekenen de milieuwethouders van acht gemeenten, te weten Amstelveen, Heerhugowaard, Hilversum, Opdam, Opmeer, Wester-Koggenland, Wognum en Wormerland, een klimaatafspraak met Gedeputeerde Ada Wildekamp. Met de ondertekening van de klimaatafspraak verplicht de gemeente zich tot uitvoering van het door haar opgestelde energie- en klimaatbeleid en biedt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie