Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verwijderen asbest op terrein nabij Regenboogschool in Alkemade

Datum nieuwsfeit: 10-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkemade
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

06-03-2003
Verwijderen asbest op terrein nabij Regenboogschool

Een tijd geleden is asbest gevonden op een terrein naast de Regenboogschool in Nieuwe Wetering. Op maandag 10 maart aanstaande begint Asbest Sanering Katwijk BV met het weghalen van het asbest. De verwachting is dat dit vijf dagen zal duren, dus tot en met 14 maart. Om het asbest te kunnen verwijderen is het noodzakelijk dat eerst alle struiken en begroeiing op het terrein worden weggehaald. Vervolgens kan het asbest worden opgeraapt.

De begroeiing van het terrein zal tijdelijk op de parkeerplaatsen tegenover Noordveenweg 27-29 worden opgeslagen. Deze plaats zal met hekken worden afgesloten. In de week van 10 tot en met 14 maart 2003 kunnen op deze parkeerplaats dus geen auto's worden geparkeerd.

Om de begroeiing en het asbest af te voeren wordt het witte bruggetje van de Noordveenweg naar de Regenboogschool gebruikt. Dit bruggetje zal dan ook gedurende de werkzaamheden worden afgesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie