Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-03-2003

Datum nieuwsfeit: 11-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-03-2003 Synthetische drugs in Sittard in beslaggenomen (HP 13.45) Dinsdag 11 maart 2003

Sittard, synthetische drugs in beslaggenomen.
Door de politie Limburg-Zuid is op zaterdag 8 maart 2003 een aanzienlijke partij synthetische drugs in beslaggenomen. Deze drugs werden aangetroffen in de kofferbak van een personenauto. De verdovende middelen hebben een straatwaarde van ongeveer 500.000 Euro. Als verdachte werd door een arrestatieteam van de politie een 29 jarige automobilist woonachtig in Rotterdam aangehouden op de A-2 ter hoogte van Born.
De drugs alsmede de personenauto werden door de politie in beslaggenomen.
Vandaag 11 maart 2003 zijn door de politie in hun woning aangehouden de leveranciers van deze partij synthetische drugs. Dit betreffen een 38 jarige man en een 46 jarige vrouw uit Heerlen die inmiddels in verzekering zijn gesteld. Bij de huiszoeking werd een som geld in beslaggenomen. De 29 jarige automobilist wordt vandaag voorgeleid aan de Officier van Justitie en de Rechter Commissaris.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie