Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieteam Leijdal verhuist naar Tilburg

Datum nieuwsfeit: 11-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politieteam Leijdal verhuist naar Tilburg

Tilburg, 11 maart 2003.

Multifunctioneel Politiebureau aan Ringbaan Zuid

TILBURG - Het politieteam Leijdal, dat nu nog gevestigd is op het adres Dorpsstraat 2a te Goirle, verhuist op woensdag 19 maart as. naar haar nieuwe locatie. Politieteam Leijdal is vanaf die datum gehuisvest in het nieuwe politiekantoor aan de Ringbaan Zuid 498 A in Tilburg. In dit politiekantoor zijn vanaf maandag 17 september as. meerdere politiediensten gevestigd. Naast het team Leijdal zitten in dit gebouw de afdeling Noodhulp en de districtsleiding met haar ondersteunende diensten van het politiedistrict Tilburg. Ook het call-centre (0900 - 88 44) van het politiedistrict Tilburg zit in het nieuwe gebouw.

De verhuizing van het politieteam Leijdal naar een nieuw, modern en aan de eisen des tijds voldoend gebouw was noodzakelijk. Overigens betekent de verhuizing naar Tilburg niet, dat de bewoners van Goirle voor al hun politiediensten naar Tilburg moeten.

Steunpunt
Het oude politiebureau aan de Dorpsstraat 2a in Goirle blijft ingericht als hulppost van het team. Zoals alle politiebureau van de politie Midden en West Brabant is dit steunpunt in Goirle op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur. In deze openingstijden zijn ook de spreekuren van de wijkagent opgenomen en kunnen deze laatste en andere medewerkers van het politieteam Leijdal van de werkplekken in deze politiepost gebruik blijven maken. Het verdient aanbeveling om bij persoonlijke contacten met de politie te voren een telefonische afspraak te maken. Dit voorkomt wachttijden. De politiepost Goirle is geopend voor een persoonlijke aangifte, een gesprek met de wijkagent of andere informatie.

Digitaal
Maar ook langs digitale weg is de politie bereikbaar. Via de website van de politie Midden en West Brabant www.politiuemwb.nl is het mogelijk digitaal aangifte te doen en de site:
www.dewijkagent.nl komt men, door invoering van de postcode, rechtstreeks in contact met de gewenste wijkagent.

Riel
Ook in de gemeente Riel houdt de wijkagent van het politieteam Leijdal vanaf 20 maart as. elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur spreekuur. Dit spreekuur wordt gehouden in de Leijbron aan de Dorpsstraat in Riel. Het spreekuur is in principe niet bedoeld om aangifte van strafbare feiten te doen, maar is voor de bewoners van Riel meer bedoeld on problemen of andere zaken te bespreken. Ook hier is het raadzaam van te voren een telefonische (0900 - 8844) afspraak te maken.

Twee nummers
De politie is via twee nummer bereikbaar. Als elke seconde telt: 1-1-2 (Noodhulp) In alle andere gevallen het landelijke Toegangsnummer Politie: 0900 - 88 44

Bron: Carel Bouman

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie