Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Openingstijden bureau Burgerzaken Waterland verruimd

Datum nieuwsfeit: 12-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Waterland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Waterland


Centrale balie De gemeente Waterland heeft besloten het bureau Burgerzaken op het gemeentehuis vanaf 12 maart weer op woensdagmiddag te openen voor publiek, van 13.30 uur tot 16.00 uur. Met de verruiming van de openingstijden hoopt de gemeente de wachttijden te verminderen. Vooral voor ouders met kinderen ontstaat zo meer ruimte voor bijvoorbeeld de aanvraag van een paspoort.

Vorig jaar verruimde de gemeente de openingstijden ook in verband met 'vakantiedrukte'. Hiervan werd goed gebruik gemaakt. In de vakantieperiode kunnen de wachttijden bij het loket oplopen, met name op donderdagavond. We adviseren u daarom zoveel mogelijk gebruik te maken van de ochtendopstelling of de opstelling op woensdagmiddag.

De verruimde openingstijden zijn van kracht tot en met 25 juni. Het bureau Burgerzaken is normaal alleen 's morgens geopend van 9.00 - 12.30 uur, en op donderdagavond van 18.00 - 20.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie