Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-03-2003

Datum nieuwsfeit: 13-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-03-2003 Persbericht district Aa & Dommel

PREVENTIEVE CONTROLE, Sint-Oedenrode

In het kader van `voorkomen is beter dan genezen` heeft de politie woensdagavond op diverse plaatsen in Sint-Oedenrode een aantal geparkeerde auto`s gecontroleerd. Van de 120 gecontroleerde auto`s bleken er 80 inbraakgevoelig te zijn. Bij sommige auto`s zat de autoradio er nog in, bij andere lagen er nog waardevolle spullen in de auto`s. Twee auto`s werden zelfs onafgesloten aangetroffen. Met de eigenaren is hierover gesproken.

DIEFSTAL AUTO, Boxtel

Onbekenden namen vanaf de Kapelweg in Boxtel een groen/goude Nissan Patrol Wagon voorzien van het kenteken VL-NX-13.

NIEUWE AANHOUDING IN VERBAND MET SCHIETPARTIJ, Boxtel

In verband met de schietpartij die 15 februari rond 21.45 uur plaats vond op de Bunderhof in Boxtel, waarbij een man gewond werd aangetroffen, heeft de politie opnieuw een aanhouding gedaan. Donderdagmorgen is een 30-jarige Bosschenaar aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Naar zijn aandeel in de schietpartij wordt een onderzoek ingesteld. In het belang van het onderzoek worden er geen verdere mededelingen over deze aanhouding gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie