Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 13-03-2003

Datum nieuwsfeit: 13-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

donderdag 13 maart 2003

Team Dongen

Verkeerscontroles
Dongen- In de middag en begin van de avond van woensdag 12 maart zijn er verkeerscontroles gehouden op de St Josephstraat en het Europaplein in Dongen. s Middags zijn 16 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, technische mankementen aan aanhangwagens en bromfietsen.

Team Loon op Zand

Diefstal caravan
LOON OP ZAND : Gedurende de avond of nacht van dinsdag op woensdag is vanaf een bedrijfsterrein aan de Hoge Steenweg een caravan gestolen. Een gedeelte van het hekwerk om het bedrijfsterrein werd doorgezaagd. De onbekende daders koppelden de caravan achter een ander voertuig en verdwenen via de Bergstraat. Het betreft een witte caravan merk Hobby met kenteken WD-XV-40.

Diefstal auto
KAATSHEUVEL : In de nacht van dinsdag op woensdag werd op de Nieuwenakker een groene Opel Omega weggenomen.. Deze auto werd op een afstand van ongeveer 400 meter van de woning aangetroffen. Van de auto was een ruit, portier- en stuurslot vernield.

Diefstal twee fietsen uit fietsenstalling KAATSHEUVEL : Dinsdag tussen 08:00 en 11:00 uur werden 2 fietsen uit de fietsenstalling gestolen van een bejaardenhuis aan de Antoniusstraat.

Automobilist onder invloed LOON OP ZAND :Woensdagavond werd op de Kerkstraat een 40-jarige automobilist uit Loon op Zand bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het bureau 265 ug/l. Naast een rijverbod van 1 uur kreeg hij een boete van 190,- opgelegd.

Team Oosterhout

Winkeldiefstal
Oosterhout- In een supermarkt aan de Sint Antoniusstraat te Oosterhout zijn gistermiddag twee vrouwen op heterdaad betrapt bij stelen van rookwaar. De vrouwen die daarna wegreden in een personenauto konden even later toch thuis in Teteringen aangehouden omdat een getuige het kenteken had genoteerd. Tijdens het verhoor bekende een van tweelingzussen de diefstal van een pakje shag. Haar zus had niets met de winkeldiefstal te maken.

Team Waalwijk

Dronken automobilist
WAALWIJK: Agenten die in de Grotestraat een 41-jarige automobilist controleerden en aanspraken op zijn rijgedrag merkten dat hij te veel gedronken had. Bij de ademanalyse blies hij 1120 ug/l (komt overeen met 2,5 promille). De man kreeg een dagvaarding om zich later voor de rechter te verantwoorden en moest ook zijn rijbewijs inleveren.

Team Altena

Schade door stenen/grit uit aanhanger Sleeuwijk- Donderdag 13 maart 2003 omstreeks 09.00 uur reed een 32 jarige bestuurder uit Gorinchem met zijn personenauto over de Rijksweg A-27 van Gorinchem in de richting Breda. Voor hem reed een blauwe bestelauto met daarchter gekoppeld een dichte blauw aanhangwagen. Tijdens het passeren van deze bestelauto met aanhangwagen zag en hoorde de bestuurder van de personenauto dat er vanuit de aanhangwagen iets tegen de voorzijde van zijn auto kwam. Na te zijn gestopt zag de bestuurder dat er schade aan de voorzijde van zijn auto was ontstaan mogelijk door grit of stenen welke vanuit de aanhangwagen waren gevallen of gewaaid. Door de bestuurder van de personenauto werd het kenteken genoteerd van de bestelwagen en de aanhanger. Mogelijk dat ander bestuurders ook schade hebben opgelopen of van bovengenoemd voorval iets gezien hebben. Getuigen of betrokken bestuurders welke ook schade hebben worden verzocht contact op te nemen met de Politie Midden & West Brabant, team Altena.

Golf autoinbraken
Meeuwen/Giessen- In de nacht van woensdag op donderdag zijn er op de Korenmolen in Meeuwen (5 x), en op de Masdijk en de Reygerboslaan te Giessen (2 x) zeven autos opengebroken. Telkens gebeurde dat nadat er aan de bestuurders- of bijrijderszijde een ruit was ingeslagen en de auto werd doorzocht. In de auto`s werden kleine zand/schoenafdrukken achtergelaten, wat er op duidt dat er wellicht kinderen of kleine volwassenen in de autos zijn geweest. Alle auto`s werden doorzocht en audio apparatuur werd netjes gedemonteerd.

Bron: Jan Clarijs

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie